Alfagomma

Dunlop Hiflex er ejet af Alfagomma-koncernen, som er en af verdens førende producenter af slanger og slangeforskruninger til både højt og lavt tryk. Virksomheden har egne fabrikker i Italien, Frankrig, Slovakiet, Kina og Malaysia. Salgs-/distributionsenheder findes i Europa, Asien, Australien, Sydafrika, USA og Canada. Vi har et veludviklet distributionsnet med et stort antal Service Centers, som dækker store dele af Nordeuropa.
 Omfattende erfaring og egen produktion giver os både viden og kontrol. 

Forskning og udvikling
Takket være vores egen forskning og udvikling kan vi udvikle en række forskellige gummiblandinger, som er tilpasset forskellige anvendelsesområder. Vores hydraulikslanger er slidbestandige, fleksible og tåler høje tryk og trykstød. Vores industrislanger er omfattet af vidt forskellige krav alt efter anvendelsesområde. Inden for fødevareindustrien er der strenge krav til smags-, lugt- og giftfrihed. Andre slanger skal kunne tåle ætsende kemikalier eller slidende partikler. Inden for visse anvendelsesområder er det fleksibilitet og bøjningsradius, der er afgørende. Vi udfører egne test, både i laboratorier og i felten, og bruger omfattende ressourcer på kvalitetskontrol.

Vores ambition
Ved sparsommelighed med ressourcer, energi, transport og valg af produkter forsøger vi at belaste miljøet så lidt som muligt. Vi er kvalitets- og miljøcertificerede i henhold til ISO 14000, vores medarbejdere modtager løbende uddannelse, og vi stræber efter at minimere affald og udslip. Vi samarbejder med myndigheder og forsøger så vidt muligt at tilbyde miljøvenlige produkter.